Groep 1

Kom uit die kraan! Met dit boek zijn we enthousiast begonnen aan het thema bouwen.

Wat wordt er veel gebouwd in de groep, zoals u op de foto’s ook kunt zien. We zijn hard aan het werk en de klas is al een grote bouwplaats geworden en zelfs op het schoolplein zijn we aan het bouwen en metselen!


We hebben ook nog bezoek van juf de Raad in de groep gehad. Ze kwam haar zoontje Laurian in bad doen samen met de kinderen. Wat konden ze de juf goed helpen met het wassen en aankleden, knap hoor!

Inmiddels zijn alle kinderen in de klas gekomen en is de klas compleet!

We hebben het erg gezellig met elkaar.
De afgelopen weken hebben we hard gewerkt, het thema Kinderboekenweek was erg leuk. We hebben allemaal een boekbespreking gehouden over ons favoriete boek. Erg leuk om te zien welke boeken de kinderen allemaal lezen thuis. Als afsluiting hebben we een heerlijk schoolontbijt met elkaar gehad!
De maand december was een gezellige, drukke maand! We hebben ’s morgens gezellig de lampjes en de kachel aan in de klas! We stonden met elkaar stil bij Advent en Kerst. We hebben de verhalen gehoord van Zacharias , van Jozef en Maria die op reis moesten en dat de Heere Jezus geboren werd in een stal in Bethlehem. We hebben hier ook liederen over gezongen en hopen donderdag deze kerstliederen te gaan zingen bij de oudere mensen.

Voor nog meer foto’s kunt u kijken bij groep 1-2 en groep 2

 

Hartelijke groet van de kinderen uit groep 1

Juf Altena en juf Luteijn