Groep 4

Beste ouders,

Na een fijne, lange meivakantie zijn we inmiddels weer begonnen aan het laatste stukje van groep 4! De afgelopen tijd hebben we afscheid genomen van Dani, die nu in Wijk en Aalburg op school zit. We wensen hem daar een fijne tijd toe. We hadden dus een paar weken maar 16 kinderen in de klas! Maar nu zijn we weer met 19, net als aan het begin van het schooljaar, omdat er 3 nieuwe jongens bij gekomen zijn in onze klas: Tim, Guido en Jimmy. We hopen op nog een fijne tijd met elkaar. Ook juf Pols is nu steeds meer in de klas en geeft ons dan les. Dat is fijn!
De komende tijd zijn we nog hard aan het werk, maar hopen we ook nog op schoolreis te gaan met elkaar. Daar zullen we u de volgende keer wat meer over vertellen en laten zien.
Op 24 en 25 mei 2018 is er een kunstroute in Genderen, waar ook onze eigen kunstwerken tentoongesteld worden. Op donderdag 19 april zijn we met een mooie, oude, Engelse schoolbus naar Veldzicht geweest en hebben daar een workshop gevolgd. We konden kiezen uit kleien, mozaïeken, schilderen, tekenen met houtskool, timmeren met resthout en broodjes bakken. Ook juf Teuling kwam op haar vrije dag nog even kijken met haar man en Lizzy. Het was een gezellige morgen met prachtig weer. Hieronder ziet u de ‘making of’ van onze kunstwerken. Komt u ze ook in het echt bewonderen?

Groetjes van de kinderen en juffen van groep 4