Uitnodiging ouderavond op dinsdag 9 oktober, 19.30 – 21.30 uur

Op school gaan we in alle groepen aan de slag met de Kanjertraining. De Kanjertraining bestaat uit een serie lessen met bijbehorende oefeningen om de sfeer in de klas goed te houden of te verbeteren. Op de ouderavond ontvangt u informatie over de inhoud van de methode. Het leren van respectvol en sociaal gewenst gedrag..

Meer lezen →

Eerste nieuwsbrief 2018-2019

Als het goed is, hebben alle ouders de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar inmiddels ontvangen. Als dat niet zo is, kunt u een e-mail bericht sturen aan mw. J. Dekker, j.dekker@oranjenassauschool-veen.nl. Zij stuurt u de nieuwsbrief dan alsnog toe.

Opbrengst sponsorloop

Afgelopen vrijdag, 23 juni, is de opbrengst van de sponsorloop bekend gemaakt. Van de twee goede doelen: ‘Judith goes Greece’ en ‘Living Water Village’ was er iemand om een cheque in ontvangst te nemen. Beiden ontvingen EUR 6847.25! Wat een enorme opbrengst, geweldig!

Waterfeest!

Wat was het warm donderdag 22 juni! Maar gelukkig was er ’s middags verkoeling. We hadden een spetterend waterfeest!

Nieuwe foto’s!

Er zijn weer nieuwe foto’s toegevoegd: schoolkamp groep 8, schoolreis groep 6 en de verjaardag van juf Van Eck in groep 7. Kijkt u mee onder het kopje media – foto’s?

Projectweek 2017: Design!

Van verschillende groepen staan foto’s op de site! Ga naar de mediapagina om ze te zien.  

Nationaal Schoolontbijt

Afgelopen vrijdag hebben we heerlijk gegeten op school! In verschillende groepen werd er ook voorgelezen door een oma of opa, dat was fijn. Bedankt! Bakkerij Van Ballegooijen willen we bedanken voor het lekkere brood, de bolletjes en krentenbollen! Op onze site onder het kopje ‘groepen’ kunt u bij een aantal groepen foto’s vinden van het..

Meer lezen →

Week van de Pauzehap

Afgelopen week hebben we in groep 5 tot en met 8 gezond gegeten in de pauze: op dinsdag kregen de kinderen stukjes banaan, kiwi en appel. Op woensdag was er komkommer met een sausje van yoghurt en peterselie en op donderdag hebben ze tomaat met mozzarella geproefd! Dat is wel even iets anders dan een..

Meer lezen →

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren