Aanmelden leerling

Procedure en plaatsing

Het is in principe het gehele jaar mogelijk uw kind aan te melden op onze school. Aanmelding van uw kind vindt plaats bij de directeur van de school.
Voor kinderen die bijna de basisschoolleeftijd hebben bereikt wordt jaarlijks in januari een aanmeldingsmiddag georganiseerd.
Voor de school is het van groot belang dat kinderen tijdig worde aangemeld. Op grond van het aangemelde aantal leerlingen wordt namelijk de groepsverdeling en de bijbehorende personeelsinzet gebaseerd.

Nadat uw kind is aangemeld ontvangt u tijdig een uitnodiging voor een wenochtend -of middag voor uw kind. Zodra uw kind vier jaar oud is gaat het bij ons op school onderwijs volgen.
Kinderen die na 1 oktober vier jaar oud worden stromen na de kerstvakantie in, in groep 0. Tijdens schooljaar 2015-2016 komen deze kinderen hele dagen naar school, dit komt doordat de school dit cursusjaar een LIO-stagiaire heeft.

Oriënterend gesprek

Als u overweegt uw kind op onze school aan te melden en graag eerst nog nader kennismaakt met de school, dan bent u van harte welkom voor een oriënterend gesprek! Neemt u voor het maken van een afspraak contact op met de  directeur. Tijdens dit gesprek wordt u een en ander over de school vertelt, is er voor u ruimschoots de gelegenheid vragen te stellen en krijgt u natuurlijk een rondleiding door  de school. Het heeft onze voorkeur dat een dergelijke afspraak onder schooltijd wordt gepland. U ziet de school dan in ‘bedrijf’ en u kunt gelijk een stuk sfeer proeven!

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren